Lees wat flexiforms
voor u kan betekenen

Over flexiforms

Ieder bedrijf is uniek, zo ook de werkwijze. Niet ieder bedrijf kan uit de voeten met gestandaardiseerde software. Je ontkomt er niet aan, werkt nog veelal op en met papier. Het verwerken daarvan schiet er vaak bij in en als we het doen dan verzamelen we eerst een grote stapel en ruimen dat snel op.
Ongeordend vaak, want hier verdien je geen geld mee en dus spenderen we er de minste tijd aan. Maar als je daarna iets moet opzoeken voor je klant dan ben je wel even zoet.

Als dat nou eens anders kan, wordt je dan geen blije ondernemer? Kun je meer tijd spenderen aan werkzaamheden waar je ondernemer voor bent geworden en je geld mee verdiend!

Onze software is ontwikkeld met juist die gedachte! Wij maken jouw proces digitaal zonder dat we je hele werkwijze gaan aanpassen. Flexiforms is in staat om de papieren offertes of bonnen om te zetten naar een digitaal formulier. Zo kun jij blijven werken zoals je gewend bent, maar dan digitaal.

En als bonus krijg je van ons een geavanceerde zoekfunctie cadeau! Met flexiforms ga je tijd én geld besparen, je boekhouder wordt er blij van als de schoenendoos met bonnen veranderd in een gesorteerde database. En dat zie je terug op de factuur.

Om je te overtuigen van de kracht van onze software bieden wij je de kans om deze GRATIS te proberen!

Gratis proefperiode

 

Veiligheid & Beveiliging

Veiligheid en beveiliging zijn voor ons zeer belangrijk.

Wij hebben hiervoor veel maatregelen getroffen. Zo wordt via een beveiligde HTTPS verbinding uw computer verbonden met ons datacenter in Nederland. Iedere administratie heeft een eigen aparte database die op een afgeschermd gedeelte van de server staat. Klanten kunnen onderling niet bij elkaars gegevens komen. De informatie (data) wordt dubbel vastgelegd en ook worden er dagelijks back-ups gemaakt.

 

Voor ieder bedrijf een passende prijs

Flexiforms is uitsluitend verkrijgbaar in abonnementsvorm. Je hoeft dus geen investering te doen, maar je betaalt enkel een maandelijkse vergoeding. Je kunt er voor kiezen om zelf de gewenste formulieren aan te maken of uit te besteden aan ons. Er is keuze uit drie abonnementen met elk hun eigen features.

Bekijk onze abonnementen

Over ons

Flexiforms is ontwikkeld door 8-5 Software B.V. uit Amersfoort.

Wij, Maarten Harmanny en Dirk van der Werf, hebben 8-5 Software B.V. in 2012 opgericht, gebruik makende van onze jarenlange ervaring in de financiële wereld en met softwareontwikkeling.

Ons uitgangspunt is dat de informatiebehoefte van de klant centraal moet staan. Wij wilden een betaalbaar en eenvoudig te gebruiken programma ontwikkelen waarin alleen díe informatie staat die je onderneming nodig heeft. Zonder al die talloze extra functies die toch niet gebruikt worden.

Dit is flexiforms geworden: makkelijk in gebruik, efficiënt en heel flexibel.

Omdat wij weten hóe belangrijk een goede ondersteuning is, kun je iedere werkdag met je vragen bij ons terecht.

Reacties van onze klanten

Contactinformatie

Flexiforms is een product van:
8-5 Software B.V.
Laakboulevard 68
3825 AE Amersfoort
E-mail: info@8-5software.nl
Tel.: (+31) 85 0716 485
KvK nummer: 56399545
Gemaakt met flexpages